17 november 2021
19:00

Säffle HC

ÄNTLIGEN EN VINST!

Efter sju raka förluster så blev det äntligen en vinst igen i mötet med Säffle på hemmaplan!
En bra inledning i första perioden bäddar för vinsten. Till skillnad mot tidigare matcher tog Hallsberg ledningen och spelade med ledning hela matchen. 2-1 efter första följdes upp av en andra period som präglades av utvisningar.
Hallsberg lyckas öka på ledningen i boxplay till 3-1 innan perioden är slut.
I tredje får man en smakstart då man ökar på till 4-1 redan efter 12 sekunder och inom loppet av 3 minuter har man gått upp till en 6-1 ledning och matchen känns vunnen.
Men det blir nerv i matchen, Säffle reducerar till 6-2 efter 9.47
17.03 in i perioden reducerar Säffle ytterligare till 6-3 och 6-4 kommer bara minuten senare.
Men det här var Hallsbergs match och bara 13 sekunder efter Säffles 6-4 gör Hallsberg 7-4 och punkterar matchen!

Detta var en riktig lagseger, ingen nämnd ingen glömd!
Ny match på söndag mot Kil på bortaplan och vi tar med oss den här matchen och känslan till den!